Kantoor en magazijnpanden aangeboden

Onze Diensten

Verkoop van Kantoorpanden

Verhuur van Kantoorpanden

Verkoop van Magazijnruimte

Verhuur van Magazijnruimte

 kantoorpanden en magazijnpanden

Er zijn diverse soorten kantoorpanden en magazijnpanden. De oppervlaktes van bijvoorbeeld kantoorpanden kunnen enorm variëren. Veel beginnende ondernemingen willen enkel overtappen op een kantoorpand omdat zij het thuis werken niet al te prettig meer vinden werken na een tijdje, of omdat ze langzamerhand met meerdere medewerkers aan de slag willen of omdat er bijvoorbeeld met enige regelmaat meetings plaatsvinden waarbij een kantoor een stuk handiger is dan het hebben van geen locatie.

Keuze maken

Kantoor

Zo zijn er in veel gevallen al kantoorpanden vanaf slechts 9 vierkante meter. Meestal passen hier enkel een aantal bureaus in met wat computers erop en een kast.

Kantoor

Met de loop van de tijd kan er uitgebreid worden naar grotere bedrijfspanden. Het klein beginnen kan vaak handig zijn.

Kantoor

Wanneer je kiest voor een bedrijfspand die eigenlijk veel groter is dan dat je nodig hebt kan dat je veel geld schelen, wat bij veel beginnende ondernemers echter nog onmisbaar is. De locatie van een kantoor heeft verder ook een zeer grote invloed op de huurprijs ervan.

Kantoorpanden

Omdat veel bedrijven tegenwoordig een kantoor gebruiken voor het digitale deel van het werk en tevens omdat dit überhaupt vaak het belangrijkste deel is is dat vaak het werk dat op een kantoor uitgevoerd wordt. Uiteraard zijn er ook bedrijven die nu eenmaal grotere panden nodig hebben. Soms gaat het hierbij om panden van wel 60 vierkante meter.

Magazijnpanden

Naast kantoorpanden die aangeboden worden worden er ook veel magazijnpanden aangeboden.

Magazijnpanden zijn over het algemeen een stuk groter dan kantoorpanden en vaak ook wat meer beveiligd. Magazijnpanden worden meestal gebruikt voor het opslaan van spullen. Grote kledingbedrijven beschikken bijvoorbeeld vaak over magazijnpanden om hier de waardevolle grote hoeveelheid kleding veilig op te slaan. Magazijnpanden bevatten zo bijvoorbeeld allerlei broeken, schoenen, andere kleren of eventueel apparatuur of dergelijk die vanuit daar naar de winkels worden vervoerd.

Vaak bevindt zich in de magazijn een grote hoeveelheid van de producten. De producten worden dan naar de verkooppunten gebracht wanneer ze op die punten op of bijna op zijn. Magazijnpanden zijn vaak ook dusdanig ingericht dat voertuigen zoals vrachtwagens er makkelijk bij kunnen en eenvoudig kunnen inladen. Magazijnpanden kunnen overigens in veel gevallen worden uitgebreid.